You are currently viewing Gamazyme TDS
GAMAZYME TDS 5 KG BLUE SACH W/MINT

Gamazyme TDS

Er du på jakt etter en pålitelig og effektiv måte å avkalke toaletter, toalettsystemer, sluk og rør? Da trenger du ikke lete lenger. Ålesund Supply tilbyr Gamazyme TDS, et kraftig produkt som er på lager og kan leveres over hele landet. La oss utforske hva Gamazyme TDS er og hvordan det brukes.

Gamazyme TDS fra Unitor™ er en biologisk pulveravkalker som er formulert med svake syrer, bakteriestammer og enzymer. Dette produktet er spesielt utviklet for å løse opp organisk materiale, urinsyre og kalkavleiringer. Det er pakket i 50 grams vannløselige poser, og virker umiddelbart på grunn av sin kjemiske sammensetning. I tillegg har det en sekundær effekt på grunn av mikroorganismer som er i stand til å bryte ned fett, fettstoffer og olje som finnes i toaletter, sluk og rør. Det beste av alt er at det ikke er behov for å demontere sluk og rør når Gamazyme TDS brukes, enten det er som en forebyggende tiltak eller som en del av jevnlig vedlikehold.

Funksjoner:

 • Biologisk pulveravkalker
 • Formulert med svake syrer, bakteriestammer og enzymer

Fordeler:

 • Fjerner urinsyre og avleiringer
 • Fjerner kalkavleiringer både av organisk og uorganisk materiale
 • Umiddelbar virkning på grunn av kjemisk sammensetning
 • Bryter ned fett, fettstoffer og olje i toaletter, sluk og rør
 • Avkalker toalettskåler, toalettsystemer, sluk og rør
 • Etterlater en frisk duft

Bruksanvisning: Avkalking av toalettskål:

 1. Tilsett 50 gram (én pose) i hvert toalett minst én gang i uken.
 2. La posen stå i 1 minutt slik at den løses helt opp.
 3. Børst skålen grundig og skyll med vann.
 4. Gjenta behandlingen ved behov.

Avkalking av sluk, rør og toalettsystemer:

 1. For å fjerne kalkavleiringer i sluk, rør og toalettsystemer, tilsett 50 gram (én pose) i hvert toalett minst to ganger i uken.
 2. Følg samme prosedyre som beskrevet ovenfor.

Det er viktig å oppbevare Gamazyme TDS på et tørt og godt ventilert sted, beskyttet mot frost og varme. Sørg for å holde åpne bokser godt forseglet for å beskytte produktet mot omgivelsene, og bruk opp de åpnede boksene først.

Med Gamazyme TDS fra Ålesund Supply kan du være trygg på at du har et pålitelig og effektivt produkt for avkalking av toaletter, sluk og rør. Ikke la kalkavleiringer og urinsyre bli et problem – ta grep i dag og oppnå rene og velduftende toaletter med Gamazyme TDS.