You are currently viewing Antifrogen N

Antifrogen N

Ålesund Supply fortsetter å utvide sin produktportefølje for å bedre møte dine industrielle behov. Vi er stolte over å introdusere vårt nyeste tilskudd – Antifrogen N. Vi tilbyr dette innovative produktet i både 25 kg kanner og 1000 liter IBC, slik at du kan velge den løsningen som passer best for dine behov.

Hva er Antifrogen N?

Antifrogen N er en kjølevæske av høy kvalitet laget for å beskytte mot korrosjon, frost og kalkavsetninger. Den inneholder nøye utvalgte inhibitorer som forhindrer korrosjon og avsetning i metallene som ofte finnes i kjøle- og varmesystemer, som stål, kobber, messing og aluminium. Denne beskyttelsen betyr at systemene dine kan fungere mer effektivt og i lengre tid, noe som bidrar til å redusere vedlikehold og reparasjoner.

Hvordan brukes Antifrogen N?

Antifrogen N er designet for å brukes i en rekke forskjellige systemer, inkludert varme- og kjøleanlegg, klimaanlegg, soloppvarmingssystemer, og kjølesystemer i motorer. Det er også egnet for bruk i systemer som er i kontakt med aluminium.

Fordelene med Antifrogen N

Antifrogen N tilbyr mange fordeler. Det er biologisk nedbrytbart og ikke-giftig, noe som gjør det til et miljøvennlig alternativ. Det har også et lavt frysepunkt og høyt kokepunkt, noe som betyr at det kan brukes i en rekke forskjellige temperaturforhold.

I tillegg gir den effektive beskyttelsen mot korrosjon og avsetninger, at systemene dine kan fungere mer effektivt og i lengre tid. Dette kan hjelpe deg med å spare penger på vedlikehold og reparasjoner i det lange løp.

Hvorfor Ålesund Supply?

Hos Ålesund Supply er vi stolte over å tilby produkter av høy kvalitet som Antifrogen N. Vi er her for å hjelpe deg med å finne de beste løsningene for dine industrielle behov.

Vi tilbyr Antifrogen N i både 25 kg kanner og 1000 liter IBC, og vårt team er alltid klar til å hjelpe deg med å velge den beste løsningen for dine behov. Vårt fokus på kundeservice betyr at du alltid kan stole på oss for pålitelige, effektive og kvalitetsprodukter.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om Antifrogen N, eller for å plassere en bestilling. Vi ser frem til å betjene deg.

You are currently viewing ANTIFROGEN N

ANTIFROGEN N

PRODUKT INFORMASJON:

Produktnummer4500
Forpakning:
25 kg | 200 kg | 1000 kg

Clariant Antifrogen N er basert på monothylen glykol med et kokepunkt på 198°C. De kjemiske egenskapene holder seg stabile etter mange års bruk. Egner seg ikke til bruk i forbindelse med matvareproduksjon eller i farmasøytiske installasjoner.

Produkttype og bruksområde 

Antifrogen® N was developed for use as a heat transfer and refrigerating medium. Its antifreeze action is based on monoethylene glycol, which with its high boiling point of about 198 °C prevents loss by evaporation.
The frost resistance of the mixture does not change even after many years use, provided the Antifrogen® N concentration remains constant. Furthermore phase separation of Antifrogen® N/water mixtures does not occur.


PRODUCT FUNCTION

Corrosion inhibitor
Heat transfer fluids
APPLICATIONS
Heating & Cooling

Antifrogen N was developed for use as a heat transfer and refrigerating medium. Its antifreeze action is based on monoethylene glycol, which with its high boiling point of about 198 °C prevents loss by evaporation.

  • Hot water heating systems
  • Heat pump systems
  • Heat recovery systems
  • Refrigeration circuits
  • Gravity systems