You are currently viewing ProBio-Matrix absorbent

ProBio-Matrix absorbent

Et revolusjonerende produkt som vi nettopp har lagt til i vårt sortiment: ProBio-Matrix! Dette er en fantastisk nyhet, spesielt for alle som er engasjert i arbeid der kjemikalier, oljer og andre skadelige stoffer er involvert. La oss dykke dypere inn i hva ProBio-Matrix faktisk er og hvorfor det er en absolutt vinner i absorpsjon av skadelige stoffer.

ProBio-Matrix er et 100% miljøvennlig naturprodukt som består av Sphagnum torvmose fra Canada. Det fantastiske med dette produktet er at torvmosen blir varmebehandlet og tørket, noe som forandrer torvfibrenes cellestruktur. Resultatet? En naturlig, robust absorpsjonsevne mot oljer, oppløsningsmidler, tungmetaller, skadedyrmidler, ugress-drepere og alle andre organiske kjemikalier.

En bemerkelsesverdig funksjon med ProBio-Matrix er at det har evnen til å «spise opp» de absorberte oljeproduktene, takket være de naturlige mikroorganismene i torvmosen. I tillegg reduserer den forbrenningsgasser betraktelig, noe som minimerer risikoen for eksplosjon. For bensin vil produktet ta 90% av dampen, noe som betyr at det er ekstremt effektivt.

ProBio-Matrix er i en klasse for seg når det kommer til bruksområder. Den kan brukes i et mangfold av innstillinger, fra miljøopprydding, verksteder, brann- og redningsetater, industrier, flyplasser, jernbane, transportfirmaer, bensinstasjoner, oljeraffinerier, distribusjonssentraler, oljebrønner, oljeplattformer og skip, havner, trafoer og mye mer.

Et viktig pluss med ProBio-Matrix er at det ikke etterlater noen hinne på overflater, og det er økonomisk å bruke. Dette innovative produktet har blitt testet av Sintef og godkjent av Mattilsynet, Canadian Food Inspection Agency og det kinesiske Miljødepartementet.

En fantastisk funksjon av ProBio-Matrix er at den har ca. 75% mer effektiv oppsugingsevne enn f.eks. bark, noe som er mye brukt i dag. Og det beste av alt? Det absorberer bare oljer og kjemikalier, ikke vann.

ProBio-Matrix er også lett, noe som gjør det enkelt å transportere. Vi leverer det i pulverform i forskjellige størrelser, inkludert 20 liters bøtte, 20 liters sekk, 150 liters bag, og en 1300 liters storsekk for spesialbestillinger.

Vi er glade for å ha dette unike produktet i vårt sortiment. Med ProBio-Matrix har du en løsning som er effektiv, miljøvennlig og kostnadseffektiv. Så hvorfor vente? Bestill din ProBio-Matrix i dag, og ta det neste skrittet mot et grønnere, sikrere arbeidsmiljø.

Ønsker du mer informasjon om ProBio-Matrix eller andre produkter i vårt sortiment? Ikke nøl med å kontakte oss, vi er her for å hjelpe!

Original navn: peat sorb