You are currently viewing UNITOR CLEANRIG CHP

UNITOR CLEANRIG CHP

Effektiv og miljøvennlig riggrengjøring med Unitor™ Cleanrig CHP™

Ålesund Supply tilbyr kort leveringstid og levering over hele landet. Vi er glade for å presentere vårt nyeste produkt, Unitor™ Cleanrig CHP™, en vannbasert rigg rengjøringsmiddel som er spesielt utviklet for å gi effektiv rengjøring samtidig som det opprettholder optimale miljømessige og håndteringsmessige egenskaper.

Unitor™ Cleanrig CHP™ inneholder unike, miljøtilpassede overflateaktive stoffer, pH-regulerende tilsetningsstoffer og korrosjonshemmende midler som muliggjør fjerning av oljesøl, slam, olje- og vannbasert borevæske, smuss og skitt fra alle overflater, inkludert malte flater.

Produktegenskaper:
– Vannbasert rengjøringsmiddel
– Riggrengjøringsmiddel for bruk på dekk, tanker, maskinrom og boreutstyr
– Nedbrytbart
– Ikke-giftig og ikke-brennbar
– Uten hydrokarbonbaserte løsemidler
– Inneholder ingen nonylfenoletoxylater eller andre østrogenforbindelser

Fordeler:
– Svært effektivt rengjøringsmiddel
– Kan brukes i trange rom
– Fjerner oljesøl, slam, borevæske, smuss og skitt
– Etterlater en fin glans på harde overflater etter rengjøring

Godkjennelser:
Unitor™ Cleanrig CHP™ er godkjent av HOCNF og CEFAS. Ifølge norske miljømyndigheter er Unitor™ Cleanrig CHP™ klassifisert som et «gult» produkt, som inneholder nedbrytbare overflateaktive stoffer og pH-regulerende forbindelser.

Bruksanvisning:
Unitor™ Cleanrig CHP™ er et alkalisk rengjøringsmiddel designet for å fjerne olje og fett ved å penetrere overflateaktive stoffer og danne en emulsjon, som deretter skylles bort med vann. pH-regulerende tilsetningsstoffer bidrar til økt effekt og oppløsning av hydrokarboner og smusspartikler.

Dosering: 1:1 – 1:50

Doseringen avhenger av mengden og typen smuss som skal fjernes, men ofte er lave konsentrasjoner tilstrekkelig. Unitor™ Cleanrig CHP™ påføres ved å spraye eller på annen måte på overflater som trenger rengjøring. La rengjøringsmiddelet virke i 10-30 minutter, avhengig av mengden og typen smuss, samt temperaturen. I løpet av denne tiden bør rengjøringsmiddelet ikke få tørke på overflaten som skal rengjøres. Skyll grundig med vannslange, helst med varmt vann, eller bruk høytrykksrengjøringsutstyr.

Vi er stolte over å tilby Unitor™ Cleanrig CHP™ som en pålitelig og effektiv løsning for riggrengjøring, samtidig som vi tar hensyn til miljøet. Ta kontakt med oss i dag for å bestille eller få mer informasjon om dette produktet.