Er du opptatt av å opprettholde god lagring av marine drivstoff? Da vet du hvor viktig det er å beskytte drivstofftanker og -systemer mot mikroorganismer som kan forårsake alvorlige problemer. Tette filtre og dysesystemer, samt forringet drivstoff, er bare noen av konsekvensene av mikrobiell kontaminering. Men fortvil ikke! Vi har løsningen for deg: Unitor DieselPower Biocontrol.

Unitor DieselPower Biocontrol er en spesialdesignet væske som effektivt beskytter drivstoffet ditt mot mikroorganismer. Ved å drepe mikroorganismene i drivstoffoljen, sikrer dette produktet at filtre og dysesystemer forblir frie for tette partikler og bakterierester. I tillegg forhindrer DieselPower Biocontrol korrosjon i drivstoffsystemet uten å danne skadelige forbrenningsprodukter. Uansett om du bruker metall eller syntetisk gummi, kan du være trygg på at dette produktet er trygt å bruke på alle materialer.

Nå lurer du kanskje på hva slags fordeler du får ved å velge Unitor DieselPower Biocontrol. La meg fortelle deg noen av dem. Først og fremst kan du være sikker på at dette produktet fjerner alle mikroorganismer i drivstoffet ditt. Vi har hittil ikke rapportert noen tilfeller der mikrober har utviklet immunitet mot dette produktet. Med rene filtre og dysesystemer kan du kjøre driftsikre operasjoner uten problemer.

Hvordan bruker du så Unitor DieselPower Biocontrol? For marine dieselolje og gassolje, kan du enkelt tilsette produktet direkte i drivstofftanken. Doseringen avhenger av bruksområdet. For forebyggende behandling anbefaler vi en kontinuerlig dose på 0,20 liter per tonn (dvs. at all ny olje som tilsettes drivstofftanken, behandles med 0,20 liter per tonn) eller 0,6 liter per tonn i periodisk dosering til tanken hver 2. måned, uavhengig av hvor mye drivstoff som har passert gjennom tanken.

Hvis du har behov for å dekontaminere forurenset olje, anbefales en dose på 0,8 liter per tonn. Ved behov for sjokkdosering, for eksempel når biomassen er synlig eller det er filterblokkering, anbefales en dose på 3 liter per tonn. Husk at behandlingstiden vil variere avhengig av tank- eller systemoppsettet. For sjokkbehandling anbefaler vi minst 24 timers behandlingstid.

For å oppnå god fordeling av biociden i drivstoffet, har vi noen tips å dele. Du kan pumpe drivstoffet med DieselPower Biocontrol fra en tank til en annen (og tilbake igjen). Dette vil bidra til god blanding og fordeling av biociden. En annen metode er å tilsette DieselPower Biocontrol når tanken er en tredjedel full og deretter fylle opp tanken med drivstoff. Dette skaper turbulens i tanken og gir god blanding av biociden. Det er også mulig å forhåndsfortynne DieselPower Biocontrol i drivstoff og deretter tilsette det i tanken, selv om dette kan være mindre praktisk for større tanker og det kan være sikkerhetsbekymringer knyttet til manuell håndtering av drivstoff.

Vi i Ålesund Supply er stolte over å tilby Unitor DieselPower Biocontrol til våre kunder. Vi har dette produktet på lager og kan levere raskt over hele landet. Med vår hjelp kan du oppnå en pålitelig og problemfri drift av ditt drivstoffsystem.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger assistanse. Vi ser frem til å hjelpe deg med å sikre at ditt drivstoff er beskyttet mot mikroorganismer og opprettholde optimal ytelse i ditt drivstoffsystem.

Les mer her for informasjon om produktet